En fødselsdagsgave

15-04-2021

I dag fylder jeg år. Endnu herlig fødselsdag. Jeg er blevet fejret og har fået dejlige gaver, som jeg er rigtig glad for. 

I anledningen af dagen har jeg også videregivet en gave. Jeg har indbetalt 1.800 kr. til Fonden Det Nytter. Beløbet dækker indkøb af to trillebøre, skovle, vandkander, hakker, macheter mv. Redskaberne udleveres til en elev på den økologiske landbrugsskole i Burkina Faso. Der er to ting af hver, da også ægtefællen forventes at bidrage. 

Drenge fra forskellige landsbyer får en uddannelse på den lille landbrugsskole og lærer om bedre dyrkningsmetoder, så de bliver i stand til at skaffe sig selv og familien en indkomst. Ved afslutningen på skolegangen får hver elev redskaber til dyrkning af jorden. På den måde sikres uddannelse og en bæredygtig tilværelse.

I løbet af 2021/22 håber jeg, at fonden er i stand til at give 20 sæt redskaber og skabe et godt fundament for, at 20 unge kan udvikle landbruget og brødføde familien. 

Det kan lade sig gøre, hvis andre også giver en fødselsdagsgave eller ønsker sig en fødselsdagsgave til drengene i Burkina Faso.

 

Fonden har billeder og mere information om drengene og uddannelsen.

 

Beløb kan indbetales på Mobilepay 520613 eller konto 8214 4192091263.