Blev tigger, fordi hun fik trillinger

16-02-2023

Trillingerne blev født, da Pascaline havde været gravid i 7 måneder. Børnene havde problemer med blodprocenten, og hurtig var det tydeligt, at de ikke tog næring nok til sig. Pascaline måtte hun holde op med at sælge sko på markedet. Hun kunne ikke både tage sig af børn og sælge.

Hendes mand, som også sælger sko, kunne ikke alene tjene penge nok til mad, husleje og tøj, så Pascaline tog børnene med og tiggede i vejkrydsene i Burkina Fasos hovedstad. Hun blev tigger i en af verdens fattigste lande.

På et tidspunkt standsede en bil, og chaufføren skældte hende ud og sagde, at det var usundt for børnene at opholde sig i et vejkryds. Det var lægen, som havde hjulpet til ved fødslen, der havde standset bilen.

Pascaline var enig i, at det ikke er godt for børnene, men hun har ikke andet valg end at fortsætte med at tigge. Det sker nu i andre vejkryds i forsøg på at undgå den vrede læge.

Pascaline kommer mig i møde 500 meter fra hjemmet. Hun har kun et barn på ryggen. De to andre 1-årige bliver passet af en pige på 6 år, som hjælper til. Et stort ansvar for en 6-årig - og for Pascaline.

Fonden Det Nytter støtter Pascaline og andre i samme situation. I 2022 hjalp fonden ca. 4.000 underernærede børn i Burkina Faso

Du kan hjælpe Pascaline og andre ved at give et bidrag til Fonden Det Nytter.

MobilePay 520613